Norton Heath Development

The site was originally an equestrian centre which is located in a semi-rural Green Belt location and has over the years declined in use. Our client wanted to redevelop the site to create a residential scheme. We worked alongside the clients, planning consultants and the local authority to produce a scheme for thirty residential units, Planning permission was granted unanimously by the Epping Forest Planning Committee at the first term of asking. We looked to create a scheme of detached and semi detached properties ranging from two bedroom properties up to five bedroom detached units. a large focus was put onto creating a spacious layout with individual elevations treatments to ensure this site tted comfortably into its greenbelt setting.

If you are interested in using any of our services or you would like some more information, get in touch using the button below.